Hot!Can't get hyper-v virtual appliance to work

Author
Robert Cerny
Silver Member
  • Total Posts : 108
  • Scores: 2
  • Reward points: 0
  • Joined: 2008/04/08 01:50:22
  • Status: offline
2021/04/22 09:36:13 (permalink) 6.4
0

Can't get hyper-v virtual appliance to work

Hi,
I wanted to try FortiAnalyzer and downloaded Hyper-V virtual appliance 6.4.5 from the download site. I followed cookbook to set up new virtual machine but it doesn't boot at all, it ends with kernel panic. Could anyone help me? It's saying: Kernel panic - not syncing: No working init found.
 
Thanks
Robert

FG-100C
FG-100A
FW-50B
FG-60C
#1

2 Replies Related Threads

    godzilla99
    New Member
    • Total Posts : 1
    • Scores: 0
    • Reward points: 0
    • Joined: 2021/06/10 13:49:10
    • Status: offline
    Re: Can't get hyper-v virtual appliance to work 2021/06/10 13:50:35 (permalink)
    0
    Did you get it working finally? I'm getting the same error message.
     
    #2
    Robert Cerny
    Silver Member
    • Total Posts : 108
    • Scores: 2
    • Reward points: 0
    • Joined: 2008/04/08 01:50:22
    • Status: offline
    Re: Can't get hyper-v virtual appliance to work 2021/06/11 00:26:04 (permalink)
    0
    Yes,
    there is a setting to specify hyper-v generation and it must be set to 1. I don't know if there is a bug in the MS console, but I had to click generation 2 and then set back to generation 1 to get it to work.
     
    HTH
    Robert

    FG-100C
    FG-100A
    FW-50B
    FG-60C
    #3
    Jump to:
    © 2021 APG vNext Commercial Version 5.5