Hot!Help! Clients are getting disconnected. Log says client-leave-wtp

Author
eastcoastmatt
New Member
  • Total Posts : 5
  • Scores: 0
  • Reward points: 0
  • Joined: 2019/04/10 07:08:33
  • Status: offline
2020/07/14 10:51:49 (permalink)
0

Help! Clients are getting disconnected. Log says client-leave-wtp

We are getting issues with client disconnects. The client is connecting and it seems about 36 seconds later I get client-leave-wtp message in my logs. The specifics are:
Actionclient-leave-wtpReasonDeauthenticated because sending STA is leaving (or has left) IBSS or ESS
 
After about another 36 seconds, the client reconnects. 
This is happening constantly. So far, I've turned off Radio Provisioning, and hard-coded my channels for the access points, but this does not fix the issue. 
I'm seeing this with a bunch of devices, so it's not specific to one particular type of device that I can tell. 
 
I'm also seeing a variation on this of as per below which is a slightly different message. 
Actionclient-leave-wtpReasonDisassociated because sending STA is leaving (or has left) BSS
#1

1 Reply Related Threads

    paidamouni
    New Member
    • Total Posts : 4
    • Scores: 0
    • Reward points: 0
    • Joined: 2021/04/07 10:01:37
    • Status: offline
    Re: Help! Clients are getting disconnected. Log says client-leave-wtp 2021/04/07 10:02:20 (permalink)
    0
    I am having the same issue with the FAP 321C, I have few of them standalone.. Did you find any solutions?
    post edited by paidamouni - 2021/04/07 10:37:49
    #2
    Jump to:
    © 2021 APG vNext Commercial Version 5.5