Hot!HTTPS WEB - weird GUI

Author
itvictor21
New Member
  • Total Posts : 1
  • Scores: 0
  • Reward points: 0
  • Joined: 2018/01/12 01:27:02
  • Status: offline
2020/05/28 23:29:58 (permalink)
0

HTTPS WEB - weird GUI

Hi guys,
 
I want to utilize fortigate WAF so I use SSL offload on Fortigate. Now I can access the website from internet but somehow the GUI is looks weird. I don't know what happened, since when I use HTTP using virtual server on Fortigate, the website looks normal, but not when I use HTTPS.
 
Am I miss something in the configuration?
#1

2 Replies Related Threads

    localhost
    Gold Member
    • Total Posts : 127
    • Scores: 21
    • Reward points: 0
    • Joined: 2015/05/21 02:47:51
    • Location: Zug, Switzerland
    • Status: offline
    Re: HTTPS WEB - weird GUI 2020/07/02 12:22:17 (permalink)
    0
    Probably some elements of the webiste can't be loaded. Maybe you are mixing HTTP and HTTPS requests in your browser.
     
    Try to find out which elements can't be loaded, with F12 and Network Traffic recording in your browser.
     
    For Firefox:
    https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Tools/Network_Monitor
     
    Chrome:
    https://developers.google.com/web/tools/chrome-devtools/network
     
    #2
    live89
    Silver Member
    • Total Posts : 84
    • Scores: 6
    • Reward points: 0
    • Joined: 2016/05/11 07:20:42
    • Status: offline
    Re: HTTPS WEB - weird GUI 2020/07/04 03:04:44 (permalink)
    0
    I agree with @localhost
     
    I faced this issue last week , but not in Fortigate , but with F5 LTM reverse proxy. We terminated SSL , but some content didn't load. And only after solving mixed-content issue we noticed in chrome with a script in F5 machine, issue has been solved ..

    Thanks
    #3
    Jump to:
    © 2020 APG vNext Commercial Version 5.5