Fortigate 60D Sophos UTM Site2Site

Author
quaesso
New Member
  • Total Posts : 2
  • Scores: 0
  • Reward points: 0
  • Joined: 2019/03/13 07:03:41
  • Status: offline
2019/03/13 07:43:19 (permalink)
0

Fortigate 60D Sophos UTM Site2Site

Hello,
 
Hope someone have some Tips for me.
 
We have an Fortigate 60D V.5.2.13. A customer have an Sopoas UTM SG450 and want Site2Site with our two Firewalls. He always talks about encrypted Domain that i never heard.
We created a new Subnet for the customer on internal 4. Our lan or wan is on internal 1 and wan 1.
I created a tunnel with the wizard. After he was complete, he created a Phase 2 IPSEC Interface, 2 Policies and 1 Static Route.
 
After that i changed the tunnel to a custome one. Next step in the VPN Section under Monitor the Tunnel was Up.
Everything seems fine. The customer can ping a spezified host in our network. But when we try to ping from our subnet to a spezified host or with the firewall cli in the customer network it seems the traffic get lost.
In the Policy Internal->VPN i see he sent packets.
 
What is the best method to follow the packets and see where they get lost?
Are there spezial settings in the Fortigate when the customer use encrypted domain?
 
Hope you can help me.
 
Regards
#1

1 Reply Related Threads

    quaesso
    New Member
    • Total Posts : 2
    • Scores: 0
    • Reward points: 0
    • Joined: 2019/03/13 07:03:41
    • Status: offline
    Re: Fortigate 60D Sophos UTM Site2Site 2019/03/14 11:12:27 (permalink)
    0
    Thx Problem is Solved.
    #2
    Jump to:
    © 2019 APG vNext Commercial Version 5.5