Hot!UTM Web Filtering Web Rating Overrides aren't working

Author
Doolan
New Member
  • Total Posts : 3
  • Scores: 0
  • Reward points: 0
  • Joined: 2019/02/03 19:01:07
  • Status: offline
2019/02/03 19:11:38 (permalink) 6.0
0

UTM Web Filtering Web Rating Overrides aren't working

Hi all,
 
I'm having an issue with a web rating override which doesn't appear to be working.  I am trying to re-classify a vimeo URL (a specific movie for marketing purposes) to another category which is allowed to users. 
 
I've tried putting the exact URL as an override and then the entire domain but can't seem to get it working.  What am I doing wrong?
 
The interface policy which is working in the sense that if I allow/block a category in the Web Filter section it does work and I am being blocked but doesn't seem to be respecting the overrides I have configured.
 
Thank you for any assistance in advance
 
*I can't seem to get images to upload or link onto the page so here are all the polices and settings in my dropbox.  Thanks,
https://www.dropbox.com/s...eEFcON2WRN98ZqPoa?dl=0
 
 
post edited by Doolan - 2019/02/04 12:10:51
#1

1 Reply Related Threads

    Doolan
    New Member
    • Total Posts : 3
    • Scores: 0
    • Reward points: 0
    • Joined: 2019/02/03 19:01:07
    • Status: offline
    Re: UTM Web Filtering Web Rating Overrides aren't working 2019/02/04 13:27:10 (permalink)
    0
    I've resolved my own issue.  You must enable Deep Packet Inspection not just Certificate Inspection for overrides to work on HTTPS sites.  I have it working now.
     
    Thanks 
    #2
    Jump to:
    © 2019 APG vNext Commercial Version 5.5