Hot!Failing Security Fabric Automation Stitch

Author
tehleet
New Member
  • Total Posts : 1
  • Scores: 0
  • Reward points: 0
  • Joined: 2018/12/13 23:07:19
  • Status: offline
2018/12/13 23:16:42 (permalink)
0

Failing Security Fabric Automation Stitch

Hey,
 
We have FortiGate 100D running v6.0.3 build0200 (GA), but we experience a problem trying to use Automation Stitch launching a webhook. We receive a message 'Error triggering automation stitch' when press 'Test Automation Stitch'. Interesting case, that for test purposes I have set up 2 stitches - send email and launch webhook. I cannot test both, but on event it actually sends an email, but never launches a webhook.
 
Could you provide some debugging ideas or maybe you experienced this issue?
#1

2 Replies Related Threads

    Daniel _
    New Member
    • Total Posts : 7
    • Scores: 0
    • Reward points: 0
    • Joined: 2017/03/30 11:26:33
    • Status: offline
    Re: Failing Security Fabric Automation Stitch 2018/12/20 06:45:15 (permalink)
    0
    Are you running the webhook service? 
    How are you configuring the webhook alert?
     
    there are a lot of things that could go wrong and it is very unforgiving  
    #2
    boneyard
    Gold Member
    • Total Posts : 191
    • Scores: 8
    • Reward points: 0
    • Joined: 2014/07/30 11:15:18
    • Status: online
    Re: Failing Security Fabric Automation Stitch 2019/12/28 00:27:34 (permalink)
    0
    old thread im aware, but if anyone wants to troubleshoot this a level deeper you can use these:
     dia de app alertmail -1
    dia de app autod -1
    dia de enable
    #3
    Jump to:
    © 2020 APG vNext Commercial Version 5.5