Hot!Authentication on 1500d through Mgt1 didn't work.

Author
Sonicboum
New Member
  • Total Posts : 1
  • Scores: 0
  • Reward points: 0
  • Joined: 2018/10/26 01:49:12
  • Status: offline
2018/10/26 01:56:11 (permalink)
0

Authentication on 1500d through Mgt1 didn't work.

Hello,
 
I'm working on installation of clustering of Fortigate 1500D and I have some questions.
 
My clustering will route a network management out of band where all my network devices will be connected.
For this point I have a VDOM with this VLAN attached to interfaces (no problem at this point).
 
My both Fortinet have their interface Mgt1 with IP on this subnet and attached  to a switch connected to this VLAN.
 
My problem is the following:
 I would like to activate Tacacs+ on Mgt1 (because i want to manage my 1500D by this port). But it didn't work.
 
Can someone can help me to understand why it didn't work and how I can resolve my problem?
 
Thank you for your help.
 
Best Regard,
 
Matthieu
#1

1 Reply Related Threads

    hoaiduyen
    New Member
    • Total Posts : 11
    • Scores: 0
    • Reward points: 0
    • Joined: 2018/10/26 02:45:04
    • Location: Việt Nam
    • Status: offline
    Re: Authentication on 1500d through Mgt1 didn't work. 2019/01/03 20:50:30 (permalink)
    0
    How about FortiGate 1000D ? i think it can help your problem. You shoul research it. 
    Have a nice Day.

    Tôi tên là Trần Thị Hoài Duyên. Một cô gái đáng yêu và rất đam mê công việc. Mặc dù con gái tôi, nhưng tôi đam mê công nghệ, đặc biệt là trong mảng bảo mật như thiết bị của Fortinetvn.com
    #2
    Jump to:
    © 2019 APG vNext Commercial Version 5.5