Hot!Static URL filter is not blocking

Author
londonnet
New Member
  • Total Posts : 17
  • Scores: 0
  • Reward points: 0
  • Joined: 2015/09/03 07:13:23
  • Status: offline
2017/10/06 15:55:53 (permalink) 5.4
0

Static URL filter is not blocking

I have enabled the web filter feature in feature select
I have added a number of domains to the web filter
I have enabled web filter to a policy web traffic passes through
I have enabled SSL inspection
 
But still, the web pages are not blocked.
 
I have also tried none https sites and still, the websites are not blocked.
 
I assume I do not need a valid subscription of any kind to manually block specific URL's
 
what steps can I take to resolve the issue?
 
Thanks
post edited by londonnet - 2017/10/09 15:23:21
#1

5 Replies Related Threads

    Sudarsan Babu
    New Member
    • Total Posts : 11
    • Scores: 0
    • Reward points: 0
    • Joined: 2017/04/24 03:18:50
    • Status: offline
    Re: web filter is not blocking anything 2017/10/06 18:27:10 (permalink)
    0
    Hi londonnet, 
     
    1. What firmware version installed?
    2. Opening Dashboard & check support information ( Valid Subscription )
     
     
    #2
    emnoc
    Expert Member
    • Total Posts : 4275
    • Scores: 237
    • Reward points: 0
    • Joined: 2008/03/20 13:30:33
    • Status: offline
    Re: web filter is not blocking anything 2017/10/06 19:09:21 (permalink)
    0
    yes  and a cli cmd diag debug  flow will show details.
     

    PCNSE6,PCNSE7, ACE, CCNP,FCNSP,FCESP,Linux+,CEH,ECSA,SCSA,SCNA,CISCA email/web
    #3
    londonnet
    New Member
    • Total Posts : 17
    • Scores: 0
    • Reward points: 0
    • Joined: 2015/09/03 07:13:23
    • Status: offline
    Re: web filter is not blocking anything 2017/10/07 12:08:41 (permalink)
    0
    It's 5.4 but I will have to get the exact build number tomorrow when I regain access.
    Re support my subscriptions expired some a year ago, but I would have expected locally configured domains to be blocked. I'm not looking to us the features from the cloud service, just block domains I have configured locally.
     
     
     
    #4
    londonnet
    New Member
    • Total Posts : 17
    • Scores: 0
    • Reward points: 0
    • Joined: 2015/09/03 07:13:23
    • Status: offline
    Re: web filter is not blocking anything 2017/10/09 15:19:38 (permalink)
    0
    The exact version is v5.4.0,build1011 (GA)
    All of the fortiguard licences have expired
     
    But should you not be able to locally configure your own domains to block?
     
    Thaks
    #5
    londonnet
    New Member
    • Total Posts : 17
    • Scores: 0
    • Reward points: 0
    • Joined: 2015/09/03 07:13:23
    • Status: offline
    Re: web filter is not blocking anything 2017/10/18 06:31:37 (permalink)
    0
    Hi Does anyone have a clue why the static URL is not blocking?
     
    I can't see why it is not blocking simple http sites when the url's are stored locally
     
    Thanks
    #6
    Jump to:
    © 2017 APG vNext Commercial Version 5.5