Hot!Fortigate process " wad" consuming 62% of memory.

Page: < 12 Showing page 2 of 2
Author
figge
New Member
  • Total Posts : 17
  • Scores: 0
  • Reward points: 0
  • Joined: 2017/03/02 04:46:30
  • Status: offline
Re: Fortigate process " wad" consuming 62% of memory. 2019/06/27 23:31:35 (permalink)
0
Memory use is still increasing day-by-day, even after the upgrade to 5.6.8.
The increase is slower, 1% per day approximately, it will be interesting to see
if/when we reach 80%.
#21
itismo
New Member
  • Total Posts : 3
  • Scores: 0
  • Reward points: 0
  • Joined: 2019/06/29 01:48:54
  • Status: offline
Re: Fortigate process " wad" consuming 62% of memory. 2019/06/29 01:51:13 (permalink)
0
Upgraded and no issues yet :)
#22
mike_dp
Bronze Member
  • Total Posts : 34
  • Scores: 0
  • Reward points: 0
  • Joined: 2016/02/22 12:26:22
  • Status: offline
Re: Fortigate process " wad" consuming 62% of memory. 2019/07/05 13:46:26 (permalink)
0
we had the same issue with 6.0.0 to 6.0.4 and it's now fixed when we upgraded to 6.0.5.
#23
Fresh
New Member
  • Total Posts : 1
  • Scores: 0
  • Reward points: 0
  • Joined: 2019/07/17 18:27:03
  • Status: offline
Re: Fortigate process " wad" consuming 62% of memory. 2019/07/17 18:29:12 (permalink)
0
Are you sure is already fixed in that version, cause I have 6.0.4 and I still with the same issue,
#24
nikade87
New Member
  • Total Posts : 2
  • Scores: 0
  • Reward points: 0
  • Joined: 2019/08/14 01:55:30
  • Status: offline
Re: Fortigate process " wad" consuming 62% of memory. 2019/08/14 01:57:59 (permalink)
0
I am running v6.2.0 build0866 (GA) on 2st Fortigate 200E in a HA-cluster and I am also seeing this.
Yesterday it was "ipsmonitor" which had 3 processes using about 20% each, today it was "wad" using about 40%.
I have created a ticket with the Fortinet support hoping they have a solution since it is causing a lot of trouble in our main-office where we have this setup.
#25
nikade87
New Member
  • Total Posts : 2
  • Scores: 0
  • Reward points: 0
  • Joined: 2019/08/14 01:55:30
  • Status: offline
Re: Fortigate process " wad" consuming 62% of memory. 2019/08/15 00:54:51 (permalink)
0
Support told me this is a known issue in 6.2.0 and recommended me to upgrade to 6.2.1 to resolve the memory-issue.
#26
Page: < 12 Showing page 2 of 2
Jump to:
© 2019 APG vNext Commercial Version 5.5